Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Július 12. 08:22, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI

Sziget - Az Ákos-rajongókat a Szigeten kárpótolják a félbeszakadt koncert miatt

Sziget - Az Ákos-rajongókat a Szigeten kárpótolják a félbeszakadt koncert miatt

Vihar szakította félbe Ákos koncertjét a Heineken Balaton Soundon, Zamárdiban szerdán este. A csalódott rajongókat a Sziget nulladik napján kárpótolják - tájékoztatták a szervezők az MTI-t csütörtökön hajnalban.

Egy erős széllel érkező heves esőzés szakította félbe Ákos legfrissebb, szintipop produkciójának bemutatóját a Heineken Balaton Soundon szerdán este, a fesztivál nulladik napján. A kétórásra tervezett koncert körülbelül a huszadik percében szakadt félbe az áldatlan időjárás miatt.
A szervezők – kárpótolandó a csalódott rajongókat – Ákos augusztus 7-i szigetes koncertjére biztosítanak belépést azoknak, akik a félbeszakadt soundos koncert napján fél 10 előtt érkeztek a koncertre, és a Heineken Balaton Sound ideje alatt a helyszínen vagy július 20-ig Budapesten, a Nyugati téri jegyárusító helyen bemutatják a soundos Ákos-koncertre érvényes látogatói karszalagjukat. Bővebb felvilágosítás a info@balatonsound.hu címen kérhető.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.