Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2024. Április 06. 06:00, szombat | Belföld
Forrás: MTI

Menczer Tamás szerint Magyarország békéjét és biztonságát kizárólag Orbán Viktor tudja megvédeni

Menczer Tamás szerint Magyarország békéjét és biztonságát kizárólag Orbán Viktor tudja megvédeni

Magyarország békéjét és biztonságát kizárólag Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP tudja megvédeni, megőrizni - jelentette ki a pártszövetség kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára pénteken feltöltött videóban.

Menczer Tamás azt kérte, június 9-én, az európai parlamenti választáson "küldjünk olyanokat Brüsszelbe, akik valóban Magyarországért, Magyarország békéjéért és biztonságáért dolgoznak".

Hangsúlyozta, most kell nagyon figyelni, mert nagy a baj, nagy a veszély: "a háborúpártiak napról napra közelebb nyomnak, préselnek bennünket a harmadik világháborúhoz".

A kommunikációs igazgató feltette a kérdést, mikor ér véget a háború Ukrajnában, majd leszögezte: "a mi válaszunk, hogy azonnal be kell fejezni, tűzszünetre és tárgyalásra van szükség".

Hozzátette, a háborúpártiak azonban mást akarnak. Ők azt mondják, hogy a háborúnak akkor lesz vége, ha Ukrajna győz.

Ezzel az a baj, hogy a háború végét egy katonai eredményhez kötik, egy olyan katonai eredményhez, amely soha nem jön el, ugyanis Ukrajna nem fog győzni, nem fog nyerni, itt senki nem nyer - fogalmazott.

"Itt mindenki veszít, az emberek pedig meghalnak. Magyarok is" - mondta.

Ráadásul a háború kiterjedésének, kiszélesedésének, eszkalációjának a veszélye óriási, ez pedig nagyon könnyen elvezethet bennünket a harmadik világháborúhoz - emelte ki Menczer Tamás.

A lényeg tehát az, hogy vannak békepártiak és háborúpártiak Magyarországon is. A kormány és a kormánypártok békét akarnak, a baloldal háborúpárti - összegezte a kommunikációs igazgató.

Közölte: a baloldal világosan elmondta, hogy ha lehetősége lenne, akkor azonnal mindent végrehajtana, amit a nemzetközi háborúpártiak "parancsba adnak". Tőlük kapják a dollárokat is - jelentette ki, hozzátéve, a baloldal küldene fegyvereket és katonákat is az ukrajnai háborúba.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 15:00, hétfő | Belföld

EMBERTELEN PODCAST

AI-ok randiznak a Betone új podcastjában

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: