Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. December 16. 17:02, hétfő | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Már a héten nagyobb forgalom várható az autópályákon

Már a héten nagyobb forgalom várható az autópályákon

Már ezen a héten nagyobb forgalomra kell számítani az utakon a közelgő ünnepek miatt, különösen az M1-es és az M5-ös autópályán, valamint az M0-s autóúton - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. hétfőn az MTI-vel.

Extrém nagy forgalom várható a bevásárlóközpontok környékén is, és ez a környező közutak forgalmára is hatással lehet - írták.

Hozzátették, Ausztriában és a német tartományokban egy hét múlva, december 23-án kezdődik a téli szünet, de egyes nyugat-európai gyárakban már korábban leáll a munka, ezért nagyobb lesz a nemzetközi forgalom.

A nyugat felől érkező tranzitforgalom főként a már említett autópályákat érinti majd, de az M0-s dunakeszi és fóti, valamint az M7-es székesfehérvári csomópontjánál is erősebb forgalomra kell számítani. Az ország Dunától keletre eső gyorsforgalmi útjai közül az M3-as autópálya Hatvanig tartó szakaszán lehetnek a szokásosnál is telítettebbek a sávok - tették hozzá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.

2024. Április 23. 06:52, kedd | Belföld

Rekordszámú jelentkező regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

Rekordszámú jelentkező, több mint 100 ezer önkéntes regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

2024. Április 23. 06:46, kedd | Belföld

Csaknem 200 ezer notebookot osztanak ki a nyári szünetig

A nyári szünet kezdetéig csaknem 194 ezer hordozható számítógépet juttatnak el az ötödik, a hatodik és a kilencedik évfolyamos diákoknak, valamint a köznevelési intézményeknek

2024. Április 22. 15:29, hétfő | Belföld

Orbán Viktor Nemesgörzsönyben indította el vidéki kampánykörútját

Országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke; a kampánykörút első állomásaként hétfőn a Veszprém megyei Nemesgörzsönyben gazdákkal találkozott