Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. November 27. 14:57, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Kisfiukért aggódnak Palikék

Kisfiukért aggódnak Palikék

Mióta haza jöttek Ausztráliából teljesen kizárják a nyilvánosságot az életükből Palik Lászlóék.

Legutóbb olyan hírek keringtek, hogy a sztárpár válik, de közeli ismerőseik szerint szó sincsen arról, hogy bármi probléma lenne a kapcsolatukkal. A pár jelenleg legnagyobb problémája, hogy aggódva figyelik kisfiukat, hogy kiújult-e nála a súlyos légzőszervi betegsége.

Nem válik Marsi Anikó és Palik László. A pár közötti kapcsolat szorosabb, mint valaha - tudta meg megbízható forrásból a storyonline. Ugyan makacsul tartotta magát a pletyka hetekig, hogy a pár kapcsolata megromlott az utóbbi időben, állítólag erről nincs szó.

Amióta nem közszereplőnek minősítették magukat, vajmi keveset tudni Palik László és Marsi Anikó életéről. A sztárpár, aki hajdan előszeretettel nyilatkozott újságoknak, csendes magányban él Siófokon, és Palikék nem is áhítják a reflektorfényt.

A pár körül talán éppen a mély hallgatás miatt számos hajmeresztő pletyka látott napvilágot, halálos betegségről, pénzügyi gondokról, plasztikai műtétekről is cikkezett a sajtó és szóltak különböző internetes fórumok.

Ugyan Marsi Anikót várják vissza az RTL Klub-ba, a műsorvezető inkább a családot választotta a karrier helyett, és nem tért vissza a képernyőre, de azt beszélik, nem sokáig marad ez így, és ki tudja, lehet, hogy fél év múlva már újra mosolyogva köszönti az RTL Klub nézőit a Fókuszban...
Jelenleg azonban a legfontosabb számukra kisfiuk egészsége. A kisfiuknál, Vilmosnál ugyanis korábban egy igen súlyos betegséget, kruppot diagnosztizáltak, ami egy súlyos alsó és felső légúti fertőzés, ami a téli hónapokban jelentkezik és nehéz légzéssel, fulladással jár. Mivel Vilike nem volt jól, szülei tavaly ezért utaztak vele hónapokra Ausztráliába, hogy egy tél kihagyásával hátha elmúlik a betegség. Palik László és Marsi Anikó a tél beköszöntével most azon aggódnak, nehogy a kisfiúnál kiújuljon a betegség...

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.