Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2013. Január 05. 05:00, szombat | Életmód
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Jól gondolja meg, mit tetováltat magára

Jól gondolja meg, mit tetováltat magára

Lehet, hogy ma jól mutat egy tetoválás a teste valamelyik részén, de mi lesz tíz év múlva? Szakértők szerint ezt lenne érdemes átgondolni, mielőtt valaki ilyen végleges változtatásra szánja el magát. Csak gondoljon vissza tíz évvel ezelőtti önmagára, s hogy mennyit változott azóta. Ez igaz lesz tíz év múlvára is a mostani önmagához képest - írja a USA Today.

Fiatalabb korban más az érdeklődése, az értékrendje, az ízlése, a céljai, mint később. Az emberek viszont hajlamosak a későbbi évekre is fiatalként tekinteni, s nem veszik figyelembe, hogy az elmúlt években is sokat változtak - állítja egy új, a Harvard szakemberei által készült tanulmány.

A fiatalok húszéves korukban képtelenek elképzelni, hogy az idő múlásával megunják az akkor magukra tetováltatott motívumot. Ennek a hibának akár súlyos pénzügyi következményei is lehetnek, mivel hajlamosak túlértékelni, vagy félreismerni azt, hogy mi lesz számukra értékes tíz vagy akár húsz év múlva.

Címkék: tattoo

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:39, kedd | Életmód

Megkezdődött a MOHU textilgyűjtőkonténer-telepítési programja

Megkezdődött a MOHU Mol Hulladékgazdálkodási Zrt. textilgyűjtőkonténer-telepítési programja - közölte a cég kedden az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:38, kedd | Életmód

AM: a méhészet az agrárium egyik legfontosabb ágazata

2024. Április 30. 06:00, kedd | Életmód

A fészkelő erdei fülesbaglyok állományának felmérésében segíthet a lakosság

Az erdei fülesbaglyok fészkelő állományának felmérésében kéri a lakosság segítségét a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Április 29. 17:24, hétfő | Életmód

Kétezer boltban csak magyar zene szól egy napig

Több mint kétezer üzletben, szállodában, étteremben és benzinkúton kizárólag magyar zene szól május 9-én.