Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. Április 01. 15:46, hétfő | PR

Iskolát újítanak fel, sportcsarnokot építenek

Iskolát újítanak fel, sportcsarnokot építenek

Több mint 800 millió forint értékű iskolafelújítási és bővítési munkát nyert nyílt közbeszerzési pályázaton a Jánosik és Társai Kft. Szécsényben.

Feladatuk egy iskolaépület felújítása és bővítése, valamint egy teljesen új sportcsarnok építése - tájékoztatott Jánosik Lajos, a cég tulajdonosa.


A 629 négyzetméteres iskolaépületet újjávarázsolják, majd 2082 négyzetméter új épületrészt húznak fel. Korszerű műanyag és alumínium ajtókat, ablakokat építenek be. Szigetelik a lapos tetőt és a homlokzatot. Gépészeti és villamossági munkákat is végeznek. Új napelemes rendszert alakítanak ki, amely egyszerre szolgálja a környezetvédelmet és az energiatakarékosságot. A sportcsarnok előregyártott vasbeton elemekből épül. A testneveléshez, a sporthoz szükséges technológia eszközöket, berendezéseket is a Jánosik Kft. szakemberei szerelik be. Pontos, percre kész ütemterv szerint dolgoznak, mert rendkívül rövid a beruházás átadási határideje, 2020 tavaszára kell elkészülniük. Tervezik, hogy minél több helyi vállalkozót vonnak majd be a munkákba.


A beruházással, az energiatudatos megoldásoknak köszönhetően, hosszú távon gazdaságos és fenntartható épület jön létre - mondta Jánosik Lajos.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat