Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2017. Október 05. 13:05, csütörtök | Belföld
Forrás: mti/fotó: police.hu

Gyermekprostitúció és drogok miatt fogtak el négy gyöngyösi férfit

Gyermekprostitúció és drogok miatt fogtak el négy gyöngyösi férfit

Gyermekprostitúcióval és kábítószerrel összefüggésben fogtak el négy gyöngyösi férfit - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon csütörtökön.

Azt írták, hogy még szerdán kora reggel fogtak el otthona közelében két férfit, aki az év eleje óta prostitúcióra bírt rá egy felnőtt és egy fiatalkorú nőt. A gyanú szerint egy internetes oldalon a saját lakásukra szerveztek alkalmi partnereket a két nőnek, és a befolyt pénz jelentős részét maguknak tartották meg.

A 23 éves M. Arnold és a 46 éves M. József ellen kerítés, kitartottság és gyermekprostitúció kihasználása elkövetésének gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást, kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Arra vonatkozó információ is felmerült, hogy G. Máté 23 éves gyöngyösi férfi a hirdetések kezelésével, szerkesztésével segített a másik két gyanúsítottnak, így ellene prostitúció elősegítése elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

A házkutatások során a rendőrök egy közeli ingatlan pincéjében elrejtve kannabisz növényeket, továbbá azok termesztéséhez használt tárgyakat is találtak. Az ott lakó 41 éves Sz. Istvánt szintén kihallgatták, kábítószer birtoklásának gyanúja miatt.

A rendőrök egy gyöngyösoroszi ingatlanban is lefoglaltak több - feltehetőleg - új pszichoaktív anyagot, amelyek szakértői vizsgálatát követően további gyanúsítottak kihallgatása várható - olvasható a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben