Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. Július 17. 05:00, csütörtök | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Felmentették a közös sírba temető idősotthon vezetőjét

Felmentették a közös sírba temető idősotthon vezetőjét

Azonnali hatállyal menesztették annak a Péceli Idősek Otthonának a vezetőjét, amelynek elhunytjait egy temetkezési vállalkozó közös sírba temette - közölte a Szociális Ügyekért és Társadalmi Felzárkózásért Felelős Államtitkárság.

'Felháborítónak tartjuk a Péceli Idősek Otthonában történeteket. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) Szociális Ügyekért és Társadalmi Felzárkózásért Felelős Államtitkársága a közelmúltban szerzett tudomást az ottani állapotokról, ezt követően soron kívüli belső ellenőrzést rendelt el, amely súlyos hiányosságokat, szabálytalanságokat tárt fel. Az intézmény vezetőjét azonnali hatállyal menesztettük' - írja közleményében a tárca.

Az Index szerdán írt arról, hogy egy péceli idősotthonban korábban köztemetéssel eltemetettek sírjait egy temetkezési vállalkozó felszámolta, mert szerinte túl sok helyet foglaltak, és egy sírba helyezett mindenkit. A közös síron egy márványtáblán mindössze ennyi áll: 'Ady Endre Szociális Otthon Elhunytjai'.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.