Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Július 08. 13:07, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Egy teherautó egyik alkatrésze sodort el egy gyalogost Komlón

Egy teherautó egyik alkatrésze sodort el egy gyalogost Komlón

A rendőrség vádemelést javasol a sofőr ellen.

Közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a rendőrség egy 40 éves teherautósofőr ellen, aki június 7-én kora reggel okozott közlekedési balesetet Komlón, a Jószerencsét utcában. A megalapozott gyanú szerint az emelhető rakfelületű tehergépkocsit vezető helyi férfi, elindulás előtt nem megfelelően rögzítette a jármű támasztó-talpaló berendezését, amely így menet közben kicsúszott, és elsodorta a gépkocsi melletti járdán haladó gyalogost, aki súlyos sérüléseket szenvedett. A gépkocsi vezetője gyanúsítotti kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Komlói Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.