Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Április 13. 14:26, kedd | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Bottal verte haragosát

Bottal verte haragosát

A Pest megyei nyomozók indítványozták a letartóztatását az 54 éves férfinek, aki a gyanú szerint egy bottal verte meg korábbi haragosát.

A rendőrségre 2019 nyarán érkezett a jelzés, miszerint egy Dunaharaszti dohánybolt előtt egy férfi fekszik a földön, láthatóan valaki alaposan helyben hagyta - közölte a rendőrség.

A szigetszentmiklósi rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek és azonosították a bűncselekménnyel gyanúsítható K. Ödönt. Az 54 éves férfinek másnap reggel már gyanúsítotti kihallgatása zajlott, akkor még súlyos testi sértés bűntettének gyanújával.

A terhére rótt bűncselekményt elismerete a rendőröknek, a gyanúsítás ellen panaszt nem tett, szabadlábon védekezhetett. A nyomozás során kiderült, hogy az elkövető -korábbi nézeteltérésükből kifolyólag- egy fahusánggal többször fejen ütötte a sértettet, aki ennek következtében többszörös arc- és orrcsonttörést, illetve különböző zúzódásokat is elszenvedett. Az eljárásba bevont igazságügyi orvosszakértő véleménye alapján, tekintettel a támadás módjára, körülményeire, eszközére, valamint a keletkezett sérülésekre, a férfi cselekménye alkalmas lett volna súlyosabb, akár életet veszélyeztető sérülés okozására is.

A nyomozást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya vette át, 2021. március 29-én a rendőrök Dunaharaszti belterületén fogták el a hajléktalan életmódot folytató férfit. Igazoltatása során kiderült, hogy korábban szabálysértés elkövetése miatt kiszabott bírságát nem fizette meg, ezért azt elzárásra változtatták. A rendőrök egyenesen a Büntetés-végrehajtási Intézetbe kísérték.

K. Ödönt –büntetése letöltését követően- a Pest megyei nyomozók már várták, április 10-én reggel emberölés bűntette kísérletének gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, melyet bíróság az óta elrendelt.

Címkék: letartóztatás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére