Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. November 21. 19:05, szerda | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

X-Faktor: A hisztis Keresztest simán kirúghatják a műsorból

X-Faktor: A hisztis Keresztest simán kirúghatják a műsorból

Egyre durvábban olvasnak be neki.

Egyre durvább beszólások kap a zsűri társaitól Keresztes Ildikó. Az énekesnő anyatigrisként védi versenyzőit, vehemenciájával pedig sokszor kiveri a biztosítékot férfikollégáinál. Vajon a köztudottan érzékeny híresség meddig tűri a gyakran méltatlan verbális pofonokat?

Keresztes Ildikó férfikollégái célkeresztjébe került – írja a Star magazin. Nagyon úgy fest, az X-Faktor egyetlen női mentora, a tehetségkutató idei szériájában nem úszhat meg adást komoly összetűzések nélkül. Az énekesnő már-már megszállottan imádja versenyzőit, éppen ezért minden negatív kritikára azonnal ugrik. Hogy elfogult vagy sem, nem tudhatjuk, egy azonban biztos: Ildikónak ebben az évben – talán Stone-t leszámítva – sikerült megosztó énekeseket összeválogatnia maga mellé. Hiszen csapatát erősítette a sokat bírált Lass Bea, és ő pesztrálja a szélsőséges érzelmeket kiváltó Zámbó Krisztiánt. A rock díva heves reakciói persze érthetőek, hiszen a mentorvélemények kétségkívül befolyásolhatják a tévénézők voksait. A kérdés már csak az, hogy Ildikó kifakadásai milyen hatással vannak a szavazatokra? Talán a férfimentorok szántszándékkal idegesítik fel újra, és újra kolleginájukat?
Ildikó kétség kívül Malek Miklóssal keveredik leggyakrabban konfliktushelyzetbe. Csipkelődős viszonyuk az idei szériára-annyira elfajult, hogy az énekesnőből a harmadik élő show-ban kibukott a kérdés: lesz-e olyan alkalom, mikor a zeneszerző nem fitymálja le a versenyzőit? A pletykák szerint a két mentor közti verbális adok-kapok, a reklámszünetek során sem csitul.
Az énekesnő kapcsolata Geszti Péterrel sem fenékig tejfel. A korábbi szériák során is többször szembekerültek egymással, idén, az eddigi legélesebb összeszólalkozásuknak pedig a negyedik adás során lehettünk szem-, és fültanúi. A reklámszakember éppen Zámbó Krisztián produkcióját kritizálta, amikor a vehemens Ildikó, már-már hisztérikus állapotban óvta a szerinte igazságtalanul támadott énekest. A szóváltásba Malek is beszállt, természetesen Gesztinek kedvezve ütötte le a labdát, és rászólt az énekesnőre, ne kiabáljon, mert – köztük ülve – leszakad a feje.
Ráadásul Geszti az X-Faktor indulása óta többször vádolta „logikázással” Keresztest. Szerinte például az énekesnő annak idején nem az őszinte vélemény alapján, hanem Takács Nikolas előrébb jutása érdekében, szánt-szándékkal ejtette ki a versenyből Janicsák Vecát. Malek pedig éppen néhány hete gyanúsította meg azzal, hogy elfogult a férfiversenyzőkkel szemben. Tehát az sem lenne meglepő, ha az asztalszomszédok, bosszút forralva összefogtak volna, és tudatosan heccelnék Ildikót. Hiszen a showbizniszben jártasan tudhatják, Keresztes megosztja a tévénézőket: amennyien kedvelik, szenzitív viselkedése okán legalább annyian piszkálják. Tehát anyatigrisként túlcsorduló érzelmei nem feltétlen javítanak sem az ő, sem pedig versenyzői megítélésén. Pedig az X-Faktor versenyének egyik legfontosabb eleme az imidzsteremtés.
Leválthatják?
A külföldi X-Faktorok többségében, kis túlzással, szériáról szériára változtatják a mentorcsapat összetételét. Az angol anyaműsor kilenc évadjában például eddig összesen tíz mentort „fogyasztottak el”. A leváltás több okból történhet. Előfordulhat, hogy a nézettségcsökkenés miatt vérfrissítés szükséges, de az is megeshet, hogy egy mentor egyszerűen nem válik be – mert unalmas, vagy nem szimpatikus a nézők számára. Egy biztos, Ildikó szájharcai izgalmassá teszik a show-t, de kérdés, hogy a gyakran értelmetlennek tűnő, és kétségtelenül durvuló vitái milyen hatást váltanak ki a nézőkből.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.