Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Május 25. 15:34, péntek | Kék hírek
Forrás: police.hu

Szekercével törte be a háza elé parkoló kocsi ablakát

Szekercével törte be a háza elé parkoló kocsi ablakát

Szekercével zúzta be a háza elé parkoló autó szélvédőjét egy asszony Siklóson a közelmúltban. Mos vádemelést javasol a rendőrség az ügyében.

Egy nő tett bejelentést a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába február 23-án este azért, mert Siklóson a Szabadság utcában egy családi ház előtt leállított autójának hátsó szélvédőjét valaki betörte. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy az út jobb szélén szabályosan parkoló autót a ház tulajdonosa rongálta meg, ezért előállították és kihallgatták gyanúsítottként. A 60 éves helyi nő a rendőröknek elmondta, hogy többször a háza előtti füves közterületre parkolnak az autók, ezért az említett napon délelőtt több karóval kerítette el a területet. Délután újabb karókat akart kihelyezni, majd amikor meglátta, hogy egy autó mégis odaparkolt, mérgében egy szekercével betörte annak hátsó szélvédőjét.

Az asszony ügyében rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Siklósi Rendőrkapitányság a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.