Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Augusztus 28. 19:05, kedd | Bulvár
Forrás: InfoVáros | Pozsgai Kitti

Na,most jól figyelj!

Na,most jól figyelj!

Mindössze 15 évesen elkészítette élete első, de minden bizonnyal nem utolsó videoklipjét Bogi. A győri lány Magyarország legfoglalkoztatottabb rendezőjét választotta a debütáláshoz.

A Mesehős címet viselő dal egy szakításról szól. Olyan szakításról, ahol a fiúról kiderült, hogy csak szájhős, nem valódi sem az érzelme, sem a viselkedése, ezért aztán lapátra kerül. Meg is kérdeztük Bogit, hogyan áll ezzel az életben.

- Nincs barátom, sőt a dalszöveg lényegét sem éltem még át soha, de megpróbáltam átérezni- vall Bogi a Mesehősről.- A szöveget Bata Adrienn és Lakatos Levente írták, a zenét Kovacsics Ádám szerezte, kifejezettem nekem készült ez a dal, de nem rólam szól. Nagyon jól érzem magam benne, tetszik ez az életérzés, amit közvetíteni szeretnék a dal által.

- A dalhoz rögtön klip is készült, ami nemrég debütált a legnépszerűbb hazai zenecsatornán. Milyenek az első visszajelzések?
- Nagyon pozitív. Már az előzetest is sokan letöltötték, most pedig folyamatosan kapom a gratulációkat.

A klip trendi, eredeti a képi világ, a vízsugárral elhajtott srácok látvány biztosan sok összetört szívű lánynak megtetszik majd. A hazai zeneipar legfoglalkoztatottabb rendezője, Indián ismét kitett magáért.

Bogit a népszerű divatszakértő, Lakatos Márk segítette a forgatáson

- Nagyon jó volt profik között dolgozni- emlékszik vissza Bogi a forgatás időszakára.- Lakatos Márk felelt a style-ért és meg kell mondjam, sok erőt adott abban a nagy melegben, hogy ő végig állta a sarat. Minden pillanatát végig élveztem a forgatásnak, bár eleinte nagyon izgultam. Mivel a statiszták között is sok volt az ismerős Győrből, meg egyébként is bulis volt a hangulat, könnyen oldódtam.

- Ismert arcok is felbukkannak a klipben.
- Igen, aki látott már David Guetta klipet, ismerős lehet neki az a francia srác, aki buborékokat fúj. Őt Apa szervezte be nekem a klipbe, a Volt Fesztiválon találkozott vele és rögtön lecsapott rá.

Két David Guetta klip között jutott idő Bogi mellett is szerepelni

A magunk részéről izgatottan várjuk a folytatást, Bogi azt ígéri, lesz még klip, lesznek még dalok, addig is itt van nekünk, nektek, a Mesehős.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.