Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Június 27. 13:15, szerda | PR

Mit mond Neked a Palladium, ha divatról van szó?

Mit mond Neked a Palladium, ha divatról van szó?

Hallottál már a Palladium márkáról, amely minőségi és design-os lábbelijeivel egyre nagyobb teret hódít hazánkban is?

Az első Palladium bakancs 1947-ben látta meg a napvilágot, és bár azóta a trendek és a külső kialakítás sokat változott, de ma is az egykori koncepció alapján születnek meg a márka legújabb kollekciói.

A kiváló minőségű bakancsok sajátossága az ecipo.hu szerint is az a gumi rész, amely a Palladium cipők orrán helyezkedik el és egyszerre teszi különlegessé és strapabíróvá azokat.

Palladium bakancsok a hétköznapokra

Ha a hétköznapi cipőviselésről van szó, akkor a legtöbben a kényelmet részesítik előnyben. A Palladium esetében ez egyfajta trendi megjelenéssel is társul, és a megfelelő öltözékkel akár nőiessé is varázsolhatja a cipő viselőjét. Mindezt ugyan nehéz lehet elképzelni egy bakancsról, pedig a megfelelő stílusérzékkel bohém fiatalosság és nőiesség is elérhető. A bakancsok egyébként remek választásnak bizonyulnak tulajdonképpen bármely évszakban, de elsősorban a hűvösebb napokra ajánlják azokat a szakemberek. A magasított szárrész megfelelő védelmet biztosít a boka számára és a hideg ellen is ideálisnak bizonyul az. Legyen szó akár vásárlásról, városnézésről, kirándulásról, vagy a munkahelyi kényelemről, a Palladium lábbelijei megállják a helyüket a legtöbb, hétköznapi alkalomkor, és szabadidős elfoglaltságok mellé is remek döntésnek bizonyulnak.

Színek a természetestől az élénk árnyalatokig

A Palladium bakancsok egyik jellemzője, hogy nagyon sokféle homokszín, barna és kopott fehér is megtalálható kínálatában. Természetesen a sötétebb színek rajongói is megtalálhatják számításukat, így a sötétkék, a piros, a fekete, vagy éppen a trendi mintás változatok is elérhetőek. Ez utóbbiakat kifejezetten azoknak ajánlják a hozzáértők, akik nem hagyományos utcai használatra keresik az ideális lábbelit, hanem gyakran viselnék azt majd terepen, túrázás vagy kirándulás alkalmával, amikor a szennyeződéseknek is jobban kitettek a cipők.

Burkolt gumi orrész, a márka védjegye

A márka képviselőit onnan is megismerhetjük, hogy orrészüknél egy bevonattal ellátott gumifelület kap helyet, ami kifejezetten az időtálló minőséget szolgálja. Ugyanakkor a Palladium elvitathatatlan jellemzője, hogy ez nem csak praktikussági célokat szolgál, de egyfajta védjegyévé is vált már a márkának. Egyszerre teszi divatossá és strapabíróvá a bakancsot.

Megfizethető árkategória stílusos kivitelben

Cipővásárlás során természetesen az árak sem elhanyagolhatóak, hiszen korántsem mindegy, mennyit költünk a kiszemelt darabra. A megbízható minőség akár elérhető áron is beszerezhető, s erre a Palladium a legjobb példának bizonyul. Nincs átázás, szakadás, elengedett ragasztások, és a praktikus használhatóságon és kényelmen túl a megjelenés is a márka előnyére szól. Egy ilyen bakanccsal azonnal divatossá varázsolható a megjelenés, hogy a boka megfelelő tartásának előnyéről már ne is szóljunk.

Legyen szó akár a téli zimankóról, akár az őszi esőzésekről, vagy a tavaszi kirándulások megpróbáltatásiról, a Palladium bakancsok remek választásnak bizonyulnak. A strapabíró darabok hosszú éveken át szolgálják majd a kényelmet, és a klasszikus színek valóban soha nem mennek ki a divatból. Érdemes kihasználni az online rendelés előnyeit is, hiszen webshopon keresztül jelentős kedvezmények is elérhetőek a legmenőbb darabokra. A Palladium nem hiányozhat a kényelem és a praktikum iránt érdeklődők gardróbjából.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat