Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. November 20. 05:00, kedd | Bulvár
Forrás: MTI

Minden lehetséges bűnjelet a helyszínen hagyott a kétbalkezes betörő

Minden lehetséges bűnjelet a helyszínen hagyott a kétbalkezes betörő

Az ujjlenyomatát, a fotóit, az autóját, de még a nevét is a bűntett helyszínén hagyta egy kétbalkezes betörő, aki Los Angeles Arleta negyedében kísérelt meg kirabolni egy házat.

A 25 éves Miguel Luna november 13-án úgy hatolt be egy kiszemelt házba, hogy berúgta annak bejárati ajtaját. A tulajdonos felébredt a zajra, mire a megszeppent betörő könyörögni kezdett, hogy ne tegyen ellene feljelentést. A ház biztonsági kamerájának felvételén látható, ahogy Luna leborult a ház ura előtt. A betörő ezután az autójához futott, amely azonban nem indult be. Luna ekkor visszatért a házba és tovább rimánkodott, hogy ne szóljanak a rendőrségnek.
A ház ura ekkor úgy megütötte egy kerti kapával, hogy elvesztette az eszméletét - közölte hétfőn rendőrségi forrásokra hivatkozva az NBC televízió.
Amikor magához tért, Luna kereket oldott, de a helyszínen hagyott gépkocsijában megtalálták az iPadjét, amely róla készült felvételeket tartalmazott. Az autóban maradt egy közlekedési bírságról kiállított elismervény is, amelyen rajta szerepelt a neve.
A Los Angeles-i rendőrség szóvivője szerint Miguel Luna valószínűleg rekordot döntött a hátrahagyott bűnjelek sokféleségének tekintetében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.