Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Május 10. 15:41, péntek | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Mégis egymásba habarodott Tóth Gabi és Markó Robi

Mégis egymásba habarodott Tóth Gabi és Markó Robi

Többen is megjósolták előre, hogy ebből kapcsolat lesz.

Bizony igaznak bizonyultak a pletykák, már nem titkolózik tovább Tóth Gabi és Markó Robi sem. Az énekesnő és a táncos ugyanis egymása habarodtak. Sokáig tagadták, hogy bármi is lenne köztük, most azonban úgy érezték, a nyilvánosságot is beavatják bimbózó szerelmük részleteibe.

A Szombat esti láz zsűrije és a nézők már a műsor alatt gyanították, hogy szerelmesek egymásba Gabiék. Az énekesnő azonban ma is azt állítja, hogy a show alatt csak táncpartnerek voltak. Az viszont már akkor kiderült, hogy egy hullámhosszon vannak.

– Valóban elkezdődött közöttünk valami. Még nagyon az elején vagyunk ennek a kapcsolatnak – nyilatkozta a Hot! magazinnak az énekesnő, akinek legutóbbi kapcsolata februárban, nem sokkal a Szombat esti láz indulása előtt ért véget.

– Egyelőre nem tudjuk, mi lesz: egyikőnk sem lát a jövőbe. Engem most sokkal jobban ide köt a munkám Budapesthez, mint korábban bármikor, Robi viszont Olaszországban dolgozik. Nem tudnánk feladni a munkánkat.

Semmi sincs eldöntve, így most megelégszünk azzal, hogy remekül elvagyunk egymás társaságában. Sok mindenben hasonlítunk egymásra: Robi például ugyanolyan maximalista, mint én, és a humorunk is hasonló. De ha akarnék, sem tudnék ennél többet mondani, hiszen még nagyon az elején vagyunk – árulta el Tóth Gabi.

Címkék: Tóth Gabi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.