Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2014. Október 31. 12:13, péntek | Belföld
Forrás: MTI

Internetadó - Deutsch Tamás lesz felelős a nemzeti konzultációért

Internetadó - Deutsch Tamás lesz felelős a nemzeti konzultációért

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselője lesz felelős az internettel kapcsolatos jövő évi nemzeti konzultáció tartalmi kérdéseiért és az egyeztetések lebonyolításáért - közölte a Fidesz kommunikációs igazgatója pénteken.

Kocsis Máté a Facebook-oldalán közzétett tájékoztatásában megismételte Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggeli bejelentését, amely szerint "látva azt, hogy a távközlési adó tervezett technikai kiterjesztéséről teljes félreértés alakult ki, és az emberek megkérdőjelezik a javaslat ésszerűségét, ez az adó ebben a formában nem vezethető be".
A Fidesz kommunikációs igazgatója közölte: szeretnék a lehető legtöbb fórumon meghallgatni az emberek véleményét, ezért 2015 elején "nemzeti konzultációt fogunk lefolytatni az internetről", benne az internet szabályozásáról és a pénzügyi kérdésekről. Emellett szakmai egyeztetéseket kezdeményeznek a szolgáltatókkal és szakmai szervezetekkel. Ezek előkészítéséért, a nemzeti konzultáció tartalmi kérdéseiért és az egyeztetések, viták lebonyolításáért Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő lesz felelős - tudatta.

Címkék: Internetadó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:12, csütörtök | Belföld

Több mint 3000 család igényelt már csok pluszt

Meghaladta a háromezret a csok plusz igénylések száma - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára csütörtökön az index.hu-nak adott interjújában.

2024. Május 02. 06:47, csütörtök | Belföld

Idén 2,5, jövőre 4,1 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány

Az idei évre 2,5 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány, míg a jövőre 4,1 százalékkal

2024. Május 02. 06:44, csütörtök | Belföld

Vitályos Eszter: a kormány minden megtesz a bérek növekedéséért

A kormány ezután is mindent meg fog tenni azért, hogy Magyarország gazdasága újra erős legyen, a magyar embereknek legyen munkája, és a bérek tovább növekedjenek

2024. Május 01. 09:19, szerda | Belföld

20 éve csatlakozott Magyarország az Európai Unióhoz

Hosszú évek után teljesült a magyarok vágya, most mégis sokan szkeptikusan a csatlakozás helyességét illetően.