Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Február 13. 15:01, szerda | Kék hírek
Forrás: MTI

Havazás - Gyerekeket szállító kisbusz csúszott az árokba Vas megyében

Havazás - Gyerekeket szállító kisbusz csúszott az árokba Vas megyében

Gyerekeket szállító kisbusz és két személygépkocsi is az árokba csúszott szerda délután a Vas megyei Nemescsó és Lukácsháza között. A hó fogságában rekedt embereket a tűzoltók mentették ki, nem sérült meg senki - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Balogh Nikoletta tájékoztatása szerint a kisbuszban kilenc gyermek és a jármű sofőrje utazott, a két személygépkocsiban pedig összesen négyen ültek, így a tűzoltók tizennégy embert helyeztek biztonságba, a járműveket pedig kiemelték az árokból.
Hozzátette: Szombathely és Vép között az úttesten keresztbe fordult egy tehergépjármű, annak a műszaki mentésén is dolgoztak a tűzoltók, arra az időre az utat teljes szélességében lezárták. Szerdán eddig hét esetben mentettek a hófúvás miatt elakadt járműveket és azokban utazókat a vasi tűzoltók.
Balogh Nikoletta közlése szerint jelenleg a megyében 14 alsóbbrendű út van lezárva. A közútkezelőnek sikerült megtisztítania a Bucsu és Bozsok közötti útszakaszt, így az már ismét járható.
A szomszédos megyékből két hómaró érkezett, ezeket is a hófúvás miatt lezárt útszakaszok felszabadításához használják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön