Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Március 17. 16:37, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Háromszor tankolt fizetés nélkül

Háromszor tankolt fizetés nélkül

Egy férfi bement az újpesti rendőrkapitányságra, hogy segítséget kérjen az eltűnt autójával kapcsolatban, de a kapitányságról már gyanúsítottként távozott.

A 30 éves budapesti I. Dezső február 9. és február 27. között három különböző újpesti benzinkúton tankolt, majd visszaült az autójába és fizetés nélkül távozott. A férfi a bűncselekményekkel több tízezer forintos kárt okozott.

I. Dezső március 12-én bement az újpesti rendőrkapitányságra, és afelől érdeklődött, hogy hol lehet az autója, mert nem találja, de arra gyanakszik, hogy elszállították, mert szabálytalanul parkolt. A rendőrök a bejelentés alapján nyomozni kezdtek, és megállapították, – a korábbi információgyűjtés és a biztonsági kamerák felvételei alapján – hogy a férfi háromszor is fizetés nélkül távozott különböző üzemanyagtöltő állomásokról.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi rendőrkapitányságának nyomozói I. Dezsőt lopás vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Címkék: benzin, tankolás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.