Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Március 25. 19:01, hétfő | Bulvár
Forrás: MTI

Felgyújtott egy kígyót, az meg felgyújtotta a házát

Felgyújtott egy kígyót, az meg felgyújtotta a házát

Kígyót talált egy nő a kertjében az Egyesült Államokban, és annyira irtózott tőle, hogy benzint öntött rá és felgyújtotta. A kígyó akaratlanul is bosszút állt: felgyújtotta a nő házát, amely porig égett.

A lángoló kígyó nem a házba siklott be, hanem a ház melletti rőzserakásban keresett menedéket. A rőzse lángra kapott és hamarosan a ház is. A tűz oly heves volt, hogy a tűzoltók nem tudták megmenteni a házat, és még a szomszédé is részben leégett.
A kígyógyújtó nő ellen eljárás indult.
A helyi - Bowie megyei - tűzoltóság közlése szerint az állatok okozta háztüzek nem is ritkák. Előfordul, hogy ha lángra kap egy mező, menekülő nyúl vagy mezei pocok elevenen égve menekül lakóépületbe - adta hírül a Yahoo amerikai hírportál.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.