Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Március 25. 08:00, hétfő | Kék hírek
Forrás: MTI

Fegyverével hadonászott egy szolgálaton kívüli rendőr Dombrádon

Fegyverével hadonászott egy szolgálaton kívüli rendőr Dombrádon

Fegyverével hadonászott egy szolgálaton kívüli rendőr szombat éjszaka a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Dombrádon - közölte a megyei főügyészség szóvivője az MTI érdeklődésére vasárnap este. Az eset során lövés nem dördült el és senki sem sérült meg.

Szilágyi László elmondta: a kemecsei rendőrőrs állományába tartozó rendőrjárőr ellen foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt rendelt el nyomozást az ügyészség.
A részletekről szólva a szóvivő elmondta: a szolgálaton kívüli rendőr szombat éjszaka szórakozni ment ismerőseivel, akikkel azonban nézeteltérésbe keveredett. Ezután egyikük dombrádi lakására mentek, ahol tovább folytatódott a vita, ennek hevében a rendőr magához vette szolgálati fegyverét és hadonászni kezdett vele - ismertette Szilágyi László.
A fegyverből több lőszer kiesett; a nézeteltérés az utcán folytatódott, ahol végül az ismerősei vették el a fegyvert a rendőrtől.
Az eset során lövés nem dördült el - tette hozzá a szóvivő. A Nyíregyházi Nyomozó Ügyészség megkezdte a nyomozást, a tanúkat és a gyanúsítottat is kihallgatta.
A rendőrt nem vették őrizetbe; azt még vizsgálják, fogyasztott-e alkoholt.
Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel azt közölte: a rendőr szolgálati jogviszonyát azonnal megszüntették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön