Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2017. Május 27. 09:03, szombat | Belföld
Forrás: közlemény

Benzinfaló szörnyetegek a Monostori erődben, avagy 16. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál

Benzinfaló szörnyetegek a Monostori erődben, avagy 16. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál

Odavagy az amerikai, V8-as izomautókért, mindened az adrenalin és nem mondasz nemet egy benzingőzzel átitatott hosszú hétvégére, önfeledt bulizásra? – akkor van egy visszautasíthatatlan ajánlatunk a számodra!

Augusztusban irány Komárom, a Monostori erőd, és a 16. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál! Hogy mi vár ott rád?

Dögös csajok, zúzós rock and roll koncertek, hajnalig tartó bulik, és persze a legfontosabb, több mint 1500 gyönyörű amerikai autó, a 30-as évektől napjainkig. Adrenalin löketben nem lesz hiány, légy részese a nagy amerikai autós felvonulásnak, és izguld végig a gumifüstölő versenyt, a Low Rider Show-t és a Big Foot autótaposást! Az aszfalton driftelő autók, az autómosó bikinis lányok, és az Off Road pálya pedig már csak hab a tortán.

Nincs amerikai életérzés rock and roll nélkül, karcos dallamok és zúzós ütemek hasítják majd az éjszakát. Fellép a blues koronázatlan királya, Deák Bill Gyula és az Easy Blues (SK), 50 éves jubileumi koncertjével érkezik a Gesarol, és pörgős punk-rock dalait hozza az Auróra.

Kedvenc AC/DC, Guns N’ Roses, és Scorpions számainkra is óriásit fogunk tombolni, hiszen a legkiválóbb tribute bandák; az ACid/CD, Hollywood Rose és Scorpions Tribute Band izzítja majd a hangulatot a Tribute Night bulin.
De ez még nem minden, testközelből nézheted az egyedülálló élő bika rodeó Közép-Európa Bajnokságot, a vakmerő riderek és a több száz kilós vad bikák harcát. Izgalomban nem lesz hiány, ahogy látványban sem, mindezt egy 19. századi erődítmény szívébe helyezve a Duna partján, a komáromi Monostori erődben.
Ne maradj le a nyár legforróbb amerikai autós bulijáról, nézd meg a tavalyi videót, és készülj, mert idén még egy lapáttal ráteszünk:


16. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál, 2017. augusztus 10-13, Komárom, Monostori erőd, Magyarország

GPS koordinátáink: 47.7497697 / 18.0979214
http://usacar.hu/
https://www.facebook.com/naafkomarom/?fref=ts

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.