Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Január 16. 14:29, szerda | Bulvár
Forrás: MTI

Bekapta egy hal egy eledelt szóró férfi fél karját

Bekapta egy hal egy eledelt szóró férfi fél karját

Az ember a kisujját mutatja, és az egész karja kell - ez a mondást hangoztathatja teljes joggal az a férfi, aki Floridában halat etetett, az pedig bekapta a fél karját, és egy teljes percig lógott róla.

A férfi természetesen nem magával akarta etetni a halat, hanem külön haleledelt vitt a mólóhoz, amelyre lehasalt, és szinte a víz felszínét érintve dobálta a vízbe a tarponhalnak a fogára való csemegét. A hal azonban nagyon mohó volt, és kissé kiemelkedve a vízből könyékig bekapta a karját.
Az esetet videóra vette egy szemtanú, a felvételen jól hallhatók a mólón tartózkodó nők rémült sikolyai. A férfi jó egy percig küzdött, míg le tudta "rázni" magáról a termetes, csaknem egy méter hosszú halat. A felvétel alapján az illető nem sérült meg súlyosan, karjából legalábbis nem ömlött a vér.
A tarponhal még egészen fiatal példány lehetett, a kifejlettek ugyanis legalább másfél méteresek és 35-40 kilósak, de akad köztük két és fél méteres és 130 kilós is - jegyezte meg a The Daily Telegraph című brit lap.
A videó a héten került fel a netre, két napon belül több mint százezren nézték meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.