Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Március 25. 17:41, hétfő | Bulvár
Forrás: MTI

Autójában hagyta csecsemőjét egy anya a telefonszámával szükség esetére

Autójában hagyta csecsemőjét egy anya a telefonszámával szükség esetére

Bezárt autójában hagyta csecsemőjét egy anya Új-Zélandon, de gondoskodón a telefonszámát is mellékelte a gyermekhez, továbbá egy üzenetet, hogy vásárolni ment, és hívják, ha kell valami a babának.

Hamarosan felfigyeltek járókelők a parkoló autóban szunyókáló csecsemőre és rajta a papírra, amelyen a szöveg a baba szemszögéből íródott: "Anyukám vásárol, hívják, ha bármire szükségem van, itt a telefonszáma."
Egy házaspár önkéntes gyerekvigyázónak szegődve egy darabig ácsorgott az autó mellett remélve, hogy az anya csak pár pillanatra hagyta magára csecsemőjét, ám nem tudták kivárni visszatértét. Mások hívták telefonjukon a mellékelt számot, a rendőrséget azonban senki sem értesítette, így nem lett a wellingtoni esetből rendőrségi ügy.
A sajtó - nevezetesen a The New Zealand Herald című lap - azonban értesült a történtekről, és megkereste a rendőrséget.
"Nem tudjuk, hogy kik voltak a járókelők, nem ismerjük az autó rendszámát, sem az anya telefonját, egyszerűen nem tudunk min elindulni" - mondta Annie Coughlan rendőrségi szóvivő.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.